Windows 7 - Datoteke za sigurnosna ažuriranja operativnog sistema

TUTORIALI, primjeri poboljšanja Windowsa, tips and tricks i savjeti u Windows 7 operativnom sistemu, rješavanje problema u Windowsima.
Locked
User avatar
IvanC
Administrator
Posts: 579
Joined: Tue Sep 20, 2005 9:54 am
Contact:

Windows 7 - Datoteke za sigurnosna ažuriranja operativnog sistema

Post by IvanC »

Windows 7 Security Update Files

Ako koristite Microsoft Windows 7 i nadalje ga namjeravate koristiti, tada postoji problem podrške za ovaj operativni sistem. Kao što znate nakon 14. siječnja 2020 Microsoft prestaje davati sigurnosnu i drugu podršku za ažuriranje windows 7.

Ako imate računalo koje ima stariji hardware i ako i dalje želite koristiti windows 7 tada bi trebali razmisliti o situaciji da vam se sruši operativni sitem i možda nećete moći ažurirati svježe instalirane Win7. Budite kreativni i živite u sadašnjosti ali razmišljajte o budućnosti. Spremite si negdje na sigurno, datoteke koje vam mogu biti potrebne da donekle ažurirate windows 7 ako dođe do kraha računala. Izvršite download sigurnosnih datoteka za ažuriranje Windows 7.
Na linku ispod na dotičnoj web stranici nalazi se tablica s popisom datoteka i linkovima za download za sigurnosna i druga ažuriranja MS Windows 7 koja je Microsoft izdao do danas.

- Sigurnosna ažuriranja za Windows 7 sa linkovima za download.
Administrator foruma
IvanC
Locked