I can't update Skype to latest version?

TUTORIALI, tips and tricks isključivo vezano uz instalaciju nekog software ili hardware.
Locked
User avatar
IvanC
Administrator
Posts: 579
Joined: Tue Sep 20, 2005 9:54 am
Contact:

I can't update Skype to latest version?

Post by IvanC »

I can't update Skype to latest version?
Ne mogu ažurirati Skype na zadnju verziju

Image

Dakle klikom na "update skype" izvrši se download na računalo, ali nakon klika na "Install now" ništa se ne događa tj. Windows ne instalira skinutu datoteku.

U koliko imate problema sa nadogradnjom ili ažuriranjem Skype programa (Update Skype) a koristite Windows OS probajte uraditi po ovom savjetu. Možda uspijete ažurirati Skype.

U nekim Windows operacijskim sustavima može doći do problema sa instaliranjem datoteka koje su formata *.msi
S obzirom da prilikom klika na "update skype" program automatski skida na računalo datoteku koja sadrži ekstenziju "msi", može doći do problema sa ažuriranjem tj. Windows neće pokrenuti datiteku za update ili instalaciju.

Sve što je potrebno, je dozvoliti instalaciju "*.msi" datoteke. Na ovom linku ispod detaljno je opisano kako možete dozvoliti instalaciju datoteke sa MSI ekstenzijom, postavljanjem određenih postavki/dozvola TEMP foldera.
Nakon što uradite prema uputama na tutorijalu, pokrenite Skype i izvršite "Update". Kada završite update na zadnju verziju Skype, ponovo možete vratiti dozvole 'TEMP' foldera na stare postavke ako želite (naravno ako ste prethodno upamtili koje su bile dozvole).

- Postavke za ažuriranje Skype na zadnju verziju
Administrator foruma
IvanC
Locked