IZBORNIK HOME FORUM ACCESS EXCEL WORD KAZALO  
   
HOME
OUTLOOK 2003
1 Sadržaj tema
2 Pokretanje Outlooka
3 Radni prozor
4 Kreiranje accounta
5 Kalendar
6 Kontakti i zadaci
7 Postupak pisanja i slanja poruke
7a Automatsko prosljeđivanje poruke
7b e-mail editor
8 Primanje novih poruka
8a Više e-mail računa i razvrstavanje - POP3
9 Pažnja - VIRUS !!!
10 e-mail BONTON
11 GMAIL i Outlook
12 BACKUP poruka
13 Automatsko dodavanje potpisa i LOGO u poruku
14 Spam ili Junk Mail
15 Set Clickable URL
   
OUTLOOK 2007
1 Veličina Otulook.pst
2 ADD-INS u MS Outlook
3 Password u Outlook 2007
4 Odblokirati e-mail adresu
5 Export User Account
6 Signatures u Outlooku 2007
7 Slanje više od 100 e-mail
8 Arhiva poruka u Outlook 2007
9 Primajte poruke na 2 računala
10 Kreiranje pravila za SPAM
11 Clickable URL in Outlook
   
 
AutoCAD tutoriali
   

MICROSOFT OUTLOOK 2003 - za početnike

MISCROSOFT OUTLOOK 2003
5. Kalendar (Calendar)

Search This Web Site

Adsense sponzor


Kalendar (Calendar) u MS Outlook-u

"Ladica" Kalendar (Calendar). Na ovom radnom prozoru uočite vremenski period jednog dana, datuma koji izaberete na kalendaru sa desne strane. U vremenski period za svaki sat možete upisivati svoje zadatke i obaveze.

MS Outlook - Kalendar

Kalendar Microsoft Outlooka je komponenta koja služi kao kalendar i kao raspored i u potpunosti je integriran s e-poštom, kontaktima i drugim značajkama. Odjednom ga možete gledati po danu, tjednu ili mjesecu. S Kalendarom možete:

Kako planirati i kreirati ili stvoriti obveze i događaje u Microsoft Outlooku

Jednako kao što biste pisali u papirnati organizator, u Outlookovom Kalendaru možete u bilo koje vrijeme kliknuti vremensko razdoblje i započeti pisanje. Nove stupnjevite boje omogućuju jednostavan pregled trenutnog dana i vremena. Trenutno vrijeme označeno je bojom u pogledima Dan i Radni tjedan.Možete podesiti da vas zvuk ili poruka podsjete na obveze, sastanke i događaje, a također možete obojiti stavke za identifikaciju jednim pogledom.

Kako organizirati plan sastanaka u MS Outlooku

Jednostavno odaberite vrijeme na Kalendaru, stvorite obvezu i označite osobe koje želite pozvati. Outlook će vam pomoći pronaći najranije vrijeme u koje su sve osobe slobodne. Kada obavijest o sastanku bude poslana pozvanim osobama putem e-pošte, svaka će osoba dobiti zahtjev za sastanak u mapu Primljeno. Kada ga otvore Outlook će ih obavijestiti postoje li sukobi s postojećom stavkom u njihovom Kalendaru, a oni vaš sastanak mogu prihvatiti, uvjetno prihvatiti ili odbiti pritiskom na jedan gumb. Ako ste to kao organizator sastanka dopustili, pozvane osobe mogu predložiti neko drugo vrijeme sastanka. Vi kao organizator jednostavno otvaranjem sastanka možete pratiti tko je prihvatio, odbio sastanak ili tko je predložio neko drugo vrijeme.

Pregled grupnih rasporeda

Možete stvoriti kalendare koji odjednom pokazuju rasporede grupa osoba ili resursa. Na primjer moguće je gledati rasporede svih osoba u vašem odjelu ili svih resursa, kao što su sobe za sastanke u vašoj zgradi za brže i jednostavnije zakazivanje sastanaka.

Kako pogledati kalendare jednog kraj drugog

Jednog kraj drugog možete gledati više kalendara koje ste stvorili kao i dijeljene kalendare Outlookovih korisnika. Na primjer, ako ste stvorili odvojeni kalendar za osobne obveze, jednog kraj drugog možete gledati poslovne i osobne kalendare.

Također možete kopirati ili premještati obveze iz jednog prikazanog kalendara u drugi. Koristite okno za navigaciju (okno za navigaciju: Stupac na desnoj strani Outlookovog prozora koji uključuje okna kao što su Prečaci ili Pošta te prečace ili mape unutar svakog okna. Kliknite mapu da bi se prikazale stavke u mapi.) da biste brzo dijelili vlastiti kalendar i otvorili ostale dijeljene kalendare. Ovisno o dozvolama koje je dodijelio vlasnik kalendara možete stvoriti ili izmijeniti obveze u dijeljenim kalendarima.

Kako stvoriti veze do kalendara na web-mjestima Windows SharePoint Services

Ako imate pristup Microsoftovom web-mjestu Windows SharePoint Services, u Outlookovom Kalendaru možete gledati popise događaja s tog web-mjesta. Te će se stavke ažurirati, a gledati ih možete jednu kraj druge s ostalim osobnim ili dijeljenim kalendarima.

Kako upravljati kalendarom drugog korisnika

Sa značajkom delegiranoga pristupa, osoba može koristiti svoju kopiju Outlooka za upravljanje Kalendarom druge osobe. Na primjer, pomoćnik u administraciji može upravljati Kalendarom upravitelja. Ako je upravitelj delegirao pomoćnika, pomoćnik može stvarati, premještati ili brisati obveze i može organizirati sastanke u ime upravitelja.

Adsense sponzor
Adsense sponzorAdsense sponzor


 Ova web stranica koristi COOKIES - COPYRIGHT - 2006 - 2018 - IvanC - ic.ims.hr