LOTO SKRAĆENI SISTEMI
home 6-45 7-39

Adsense sponzor

Zarada + Novac = Financijski_Uspjeh

skraćene kombinacije loto sistema

  Nikola Tesla i energija brojeva 3, 6, 9

Kako ispunjavati kombinacije
   
DOWNLOAD
   
IZABERITE BROJEVE
   
LOTO statistika izvučenih brojeva u Excelu
   
Kako popuniti Loto7 listić
Sistem 10 brojeva 10 kombinacija
Sistem 15 brojeva 10 kombinacija
Sistem 10 brojeva 17 kombinacija
   
 

LOTO SISTEMI 6/45

LOTO SISTEMI 6/45

Loto7
 

Adsense sponzor

2005-2019

Loto7

Loto 7 od 35 brojeva + dopunski, kombinacije skraćeni sistemski listići

Jedan od noviteta Hrvatske lutrije je igra na sreću Loto7. Ova igra zamjenjuje staru 'Loto 7/39'. Novost u igri Loto7 je izvlačenje 7 brojeva od 35 brojeva + 1 dopunski broj. Dobitak možete ostvariti već sa jednim pogođenim brojem i to "dopunskim brojem". Cijena jedne kombinacije iznosi 7 kuna.

Ako igrate često LOTO7 tada pogledajte ovu kombinaciju skraćenog sistemskog listića, koja eventualno za uloženi određeni manji iznos novca može donijeti veliku zaradu i poboljšati vaše financijsko stanje kućnog proračuna.

Koji su dobici u igri Loto 7?

Dobitak ostvarujete za pogođenih

  • nula + dopunski broj, ('nula plus dopunski broj' kao dobitak iznosi 7 kn)
  • tri + dopunski broj,
  • četiri,
  • četiri + dopunski broj,
  • pet,
  • pet + dopunski broj,
  • šest,
  • šest + dopunski broj
  • sedam brojeva.

Kako izgleda Loto listić Hrvatske lutrije za iogru na sreću Loto 7 od 35 brojeva.

Na slici ispod uočite kako izgleda listić 'Loto 7' Hrvatske lutrije. Sam izgled je izmijenjen u odnosu na prethodnu sedmicu. Polja za upis kombinacije su postavljene u vertikalni položaj. Svaki Loto7 listić sadrži maksimalno 10 kombinacija, Joker polje 'DA' i možete se pretplatiti unaprijed za maksimalno 8 kola izvlačenja.

Loto 7 igra na sreću Loto 7 od 35 brojeva izgled listića

Umjesto dosadašnjih 39 kuglica , u bubnju za izvlačenje sada je 35 kuglica s brojevima. Izvlači se Loto 7 brojeva i dopunski broj. Gotovo sedam puta veća vjerojatnost ostvarenja dobitka. Također je vVeća vjerojatnost dobitka osvajanja Jackpota.

Mnogi igrači u LOTO igrama na sreću uplaćuju određenu sistemsku kombinaciju izabranih brojeva. Rečeno narodnim riječnikom za više brojeva i manje kombinacija postoji mogućnost određenog financijskog dobitka koji je veći od uloženog novca, naravno ako se pogodi prava kombinacija.

Na ovoj web stranici možete pronaći neke Loto7 skraćene sistemske listiće kao primjer i kako popuniti skraćeni sistemski Loto listić sa više brojeva za određeni broj kombinacija brojeva. Ako igrate skraćene Loto sisteme tada posjetite ovu web stranicu Skraćeni sistemi Loto 7 od 35.

Adsense sponzor