LOTO SKRAĆENI SISTEMI
home 6-45 7-39

Zarada + Novac = Financijski_Uspjeh

skraćene kombinacije loto sistema

  Nikola Tesla i energija brojeva 3, 6, 9

   
   
   
   
Kako popuniti Loto7 listić
Sistem 10 brojeva 10 kombinacija
Sistem 15 brojeva 10 kombinacija
Sistem 10 brojeva 17 kombinacija
   
 

LOTO SISTEMI 6/45

LOTO SISTEMI 6/45

Loto7
 

2005-2021

Loto7

Loto 7 od 35 brojeva + dopunski, kombinacije skraćeni sistemski listići

Jedan od noviteta Hrvatske lutrije je igra na sreću Loto7. Ova igra zamjenjuje staru 'Loto 7/39'. Novost u igri Loto7 je izvlačenje 7 brojeva od 35 brojeva + 1 dopunski broj. Dobitak možete ostvariti već sa jednim pogođenim brojem i to "dopunskim brojem". Cijena jedne kombinacije iznosi 7 kuna.

Ako igrate često LOTO7 tada pogledajte ovu kombinaciju skraćenog sistemskog listića, koja eventualno za uloženi određeni manji iznos novca može donijeti veliku zaradu i poboljšati vaše financijsko stanje kućnog proračuna.

Koji su dobici u igri Loto 7?

Dobitak ostvarujete za pogođenih

  • nula + dopunski broj, ('nula plus dopunski broj' kao dobitak iznosi 7 kn)
  • tri + dopunski broj,
  • četiri,
  • četiri + dopunski broj,
  • pet,
  • pet + dopunski broj,
  • šest,
  • šest + dopunski broj
  • sedam brojeva.

Kako izgleda Loto listić Hrvatske lutrije za iogru na sreću Loto 7 od 35 brojeva.

Na slici ispod uočite kako izgleda listić 'Loto 7' Hrvatske lutrije. Sam izgled je izmijenjen u odnosu na prethodnu sedmicu. Polja za upis kombinacije su postavljene u vertikalni položaj. Svaki Loto7 listić sadrži maksimalno 10 kombinacija, Joker polje 'DA' i možete se pretplatiti unaprijed za maksimalno 8 kola izvlačenja.

Loto 7 igra na sreću Loto 7 od 35 brojeva izgled listića

Umjesto dosadašnjih 39 kuglica , u bubnju za izvlačenje sada je 35 kuglica s brojevima. Izvlači se Loto 7 brojeva i dopunski broj. Gotovo sedam puta veća vjerojatnost ostvarenja dobitka. Također je vVeća vjerojatnost dobitka osvajanja Jackpota.

Mnogi igrači u LOTO igrama na sreću uplaćuju određenu sistemsku kombinaciju izabranih brojeva. Rečeno narodnim riječnikom za više brojeva i manje kombinacija postoji mogućnost određenog financijskog dobitka koji je veći od uloženog novca, naravno ako se pogodi prava kombinacija.

Na ovoj web stranici možete pronaći neke 'Loto 7' skraćene sistemske listiće kao primjer i kako popuniti skraćeni sistemski Loto listić sa više brojeva za određeni broj kombinacija brojeva. Ako igrate skraćene Loto sisteme tada posjetite ovu web stranicu skraćeni sistemi Loto 7 od 35.

HRVATSKA LUTRIJA -
Novi LOTO LISTIĆ "Loto 7"
i druga šansa

Hrvatska lutrija je u mjesecu SVIBANJ 2021 godine izmijenila izgled igračkog listića za "Loto7". On izgleda kao na slici ispod. U jednoj igri možete se pretplatiti za 8 kola 'Loto 7'. Isto tako možete odigrati 'Joker' ako želite da serijski broj listića učestvuje u dotičnom kolu.

Hrvatska Lutrija - Novi listić za igru na sreću Loto7

Hrvatska lutrija 'Loto 7' - Druga šansa

Uplaćeni listić 'Loto7' izgleda kao na slici ispod. Uočite "uplatni broj" na listiću ispod. Ovaj broj je važan za dodatnu igru "Druga šansa". U koliko Vaš listić nije dobitan tada sudjeluje u igri "druga šansa" i Vaš uplatni broj može osvojiti nagradu od 1.000 kuna.

Izgled potvrde o uplati listića Loto 7

Dakle, iako Vaš listić nije dobitan (iako se neki izvučeni brojevi nalaze na listiću) imate drugu šansu za dobitak. Na uplatnom mjestu Hrvatske lutrije možete vidjeti je li Vaš listić dobitan ako se bazirate na uplatni broj.

Druga šansa za dobitak na Loto 7