Loto sistemi, loto skraćene kombinacije, loto kladionica loto sistemi
home 6-45 7-39
 


Nikola Tesla Brojevi 3 6 9

Nikola Tesla i energija brojeva 3, 6, 9

 
Zvonasta krivulja za LOTO 7/39

LOTO SISTEMI za download i igre na sreću

Kako ispunjavati sistem kombinacije
 

DOWNLOAD

 
 
 

Loto skraćeni sistemi 7 od 39 - Loto 7/39

Loto skraćeni sistemi 6 od 45 - LOTO 6/45

Loto skraćeni sistemi 5 od 50 - LOTO Euto Jackpot 5/50
Loto7

 
2005-2021

LOTO igra na sreću

Svi smo mi ljudi i podložni smo NOVCU, bez novaca nema egzistencije.
  • Loto7 - loto izvlači se 7 od 35 + u igri je 1 dopunski broj
  • Loto 6 - loto izvlači se 6 od 45
  • Loto Eurojackpot - loto izvlači se 5 od 50 + 2 dopunska broja
  • Loto 7 - loto izvlači se 7 od 39

Što je novac ?
Novac je izmišljotina koja je ljudima donijela ZLO. Ako ga imamo ZLO, ako ga nemamo ZLO?  a s obzirom da čovjek od dva zla bira uvijek ono manje, dolazimo do teorije kako doći do novaca bez puno muke i truda a na to nas tjera civilizacija u kojoj živimo ;-)

U tom "suludom" svijetu civilizacije možemo ići na nekoliko načina:
- Puzati
- Hodati
- Trčati

poneki znaju za  još načina :-)
No kao i većina (bar mislim) "MI" želimo trčati i obogatiti se, e da bi trčali i stekli "bogatstvo" treba nam novaca, a to možemo ostvariti jedino RADOM  ili SREĆOM.
Sada će netko reći,
Što je to bogatstvo?
to ću prepustiti svakome osobno neka sam da odgovor na to pitanje

Nije potrebno dizati kredit kod banke da bi poboljšali svoje financijsko stanje, potrebno je pronaći pravu loto kombinaciju ili pročitati "Zakon Privlačenja". Sreća je ono pravo.

Ako želite zaraditi novac "bez muke" (obogatiti se) uz malo SREĆE i neki financijski rizik a uz to ste igrači koji igraju igre na sreću među kojima je i LOTO a želite isprobavati razne kombinacije onda je ovo stranica za Vas. U protivnom "produžite dalje"

Ako nastavljate čitati ovaj tekst i surfati ovom stranicom, idemo dalje.
Nemojte sada kao onaj PUCKO iz vica "Bože daj mi sreće da dobijem na LOTU, a Bog mu kaže: Pa PUCKO, daj već jednom uplati taj LOTO listić!"

Kako zaraditi za račune i režije

Ovdje će te pronaći nekoliko skraćenih sistema kombinacija za igru na sreću LOTO kao i nekoliko programiranih aplikacija  (raznih autora) koji su si dali truda i utrošili rada da bi olakšali igračima igru i uz manja ulaganja novca postigli što više pogodaka a time i veći novčani dobitak. Dakle ako trebate zaraditi za režije i račune igrajte loto. Uz to imate mogućnost pregleda statistike za loto 7/39 i 6/49 no o tome na linku statistika (STAT), bilo da igrate loto na kladionicama ili u nekoj igri na sreću.
Sve ove programe kao i sisteme, rabite (upotrebljavate) na svoju osobnu odgovornost i nemate nikakvu garanciju za potpuni uspjeh. Jedino što Vam mogu jamčiti da su programi čisti i nisu zaraženi inim malicioznim crvima, spajverima, spajšerifima i bakterijama :-)
Slobodno ih možete downloadati. Ako nisu zarazili moj Kompać neće valjda ni Vaš.
Što se tiče programiranih programa za LOTO, isključivo se obraćajte autoru.

 


Radio sam neka istraživanja pa sam i sam htio zaigrati LOTO uz manja novčana ulaganja srazmjerno broju kombinacija brojeva da bih na neki način uvjetovao dobitak koji je uvjetovan izvučenim brojevima. Dakle pogledajte što to sve ovdje ima pa se sami odlučite hoćete li se igrati ili moliti Boga kao PUCKO.

Ako i pored ovih video prikaza na linkovima ispod i dalje vjerujete u sreću i dobitak na lotu, bingu, loto-kladionici i slično, tada nastavite čitati informacije na ovom web sajtu.
- https://www.youtube.com/watch?v=AWbA9FMtnIA
- https://www.youtube.com/watch?v=PGRHAgCqkqw
- https://www.youtube.com/watch?v=BaOZqCDH4t8.

Na ovim web stranicama možete pronaći sistemske listiće za skraćene kombinacije brojeva.

Stranica je u razvijanju pa ću je nadopunjavati kako budem razrađivao sisteme. Ako želite importirati loto brojeve sa web stranice u Excel tada pogledajte dotični link.

Imajte još jedno na umu " Čovjek snuje - sudbina određuje". Ukoliko želite zaraditi putem AFFILIATE programa tada posjetite dotični link. Također pogledajte novu igru na sreću Hrvatske lutrije Loto7.