Umetanje komentara u WORDU 2003

TUTORIALI, tips and tricks u Office 2003 paketu ( Access, Word, Excel, FrontPage, Powerpoint, Publisher itd....)
Locked
User avatar
IvanC
Administrator
Posts: 595
Joined: Tue Sep 20, 2005 9:54 am
Contact:

Umetanje komentara u WORDU 2003

Post by IvanC »

Umetanje komentara u WORDU 2003

Jeste li ikada čitali nekakav tekst koji ste davno napisali ili možda neku stručnu literaturu i pomislili kako bi bilo dobro da neka nepoznata riječ bude objašnjena. Ako je nešto takvo rađeno u HTML formatu za web stranicu onda ste to i viđali. Dovoljno je bilo kliknuti na dotičnu riječ i link Vas prebaci na novu stranicu sa objašnjenjem.

E tako nešto slično možete i u MS Wordu 2003.
Napišete tekst i neku riječ koju želite objasniti "selektirate" pa potom ubacite komentar za dotičnu riječ tj. objašnjenje.
Na tekstualnom izborniku ispod naslovne vrpce kliknite na INSERT ( Umetanje ) => COMMENT ( Komentar )

NPR:
Na ovom forumu možete pronaći puno zanimljivih Tips and Tricks kao i tutoriala. Jedan od njih je i FAQ: INSTALACIJA JOOMLA na lokalni server.

U prvom dijelu slika1 možete uočiti da se oblačić pojavi kada dovedemo pokazivač miša ( strelicu ) na riječ "JOOMLA" koja je zasjenčana crvenom bojom.
Imageslika1

U drugom dijelu slika2 možete uočiti drugi pogled na komentare. I dalje je riječ "JOOMLA" zasjenčana crvenom bojom ali je povezana crvenom isprekidanom linijom sa oblačićem u desnom dijelu prozora.
Imageslika2


Ovaj pogled zavisi o odabranoj opciji sa toolbara ( izbornika ) pod nazivom "Reviewing" ( Ponovni pregled ) koji izgleda ovako.
Imageslika3

Sada možete pisati tekstove gdje možete svaku riječ ili rečenicu posebno opisati ako je potrebno.
Administrator foruma
IvanC

Locked